x

Jay Sean kommer til Danmark

Jay Sean kommer til Danmark

Kamaljeet Singh Jhooti er mere kendt under sit kunstneralias Jay Sean og har med sin fløjlsbløde og britiske r&b-stemme taget det amerikanske kontinent med storm. Nu kan danskerne også opleve popfænomenet, når han gæster K.B. Hallen i februar.

Jay Sean er udover at være en sanger selv sangskriver, beatboxer og producer og er ikke helt uerfaren i musikbranchen. Siden 2003 har sangeren skabt store popnumre, der hittede og kom i top 10 i England og i resten af Europa, mens gennembruddet i USA lod vente på sig.

Det kom til gengæld i stor stil sidste år med numrene "Do You Remember" med Sean Paul og ikke mindst med "Down", der gæstes af succesrapperen Lil Wayne, og som indtil videre har solgt tredobbelt platin på den anden side af Atlanten. Dermed blev Jay Sean den første artist med asiatisk baggrund, der toppede den prominente Hot 100-liste.

Det er første gang, at Jay Sean kan opleves i Danmark, og med sine mange træfsikre hits i baghånden er der belæg for en stor fest i K.B. Hallen den 12. februar. Billetter kan findes på GAFFA Live fra den fra den15. januar.

Se Jay Seans hitsingle "Down" her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA