x

The Floor Is Made Of Lava hyler løs igen

The Floor Is Made Of Lava hyler løs igen

Det danske band The Floor Is Made Of Lava satte i 2007 ild til dansegulvene med hits som "Told Her I'm From Compton" og "Do Your Sister" fra debutalbummet, der var produceret af Troels Abrahamsen. Nu underskriver gruppen en kontrakt med Target Records og gør klar til at udgive "Howl At The Moon" i marts.

Det populære bands andet album er indspillet i Kashmirs eget Pinewood Studios, produceret af Sebastian Wolff, mikset af John O'Mahoney, der har stået bag albums som Coldplays "Viva La Vida…" og Kaiser Chiefs "Off With Their Heads". Forsangeren Tobias Kippenberger fortæller om albummet i en pressemeddelelse:

"Altoverskyggende lå der et fælles ønske om, at skrive helt almindelig classic rock med gode tekster om ting på spidsen og brølet indeni de fleste mennesker. Vi har følt et klart behov for at udvikle os og rykke vores kunstneriske grænser og fortælle nye historier."

The Floor Is Made Of Lavas underskrift på pladeselskabet Target Records papir glæder administrerende direktør Michael H. Andersen, som kalder bandet "et af de mest spændende bands på den danske musikscene" og bassist Simon Visti fra The Floor Is Made Of Lava fortæller desuden:

"Vi har lagt rigtig meget tanke og hjerteblod i "Howl At The Moon", og vi er selv utroligt stolte af og glade for det endelige resultat. Derfor har det vigtigste for os været, at de brænder lige så meget for denne her plade, som vi gør og er villige til at lægge deres tid og energi i hele projektet. Vi er overbeviste om, at vi har fundet lige netop disse kvaliteter i Target Records."

Resultatet af det nye samarbejde kan høres på "Howl At The Moon", som udkommer den 22. marts, og førstesinglen "All Outta Love" udkommer digitalt mandag d. 1. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA