x

Pede B rapper om jungleloven

Pede B rapper om jungleloven

Albummet "Stadig Beskidt" markerede den 25-årige rapper Pede B's entré ind i den danske hiphops superliga, hvor den tredobbelte Fight Night-vinder beviste, at han ud over at være en gudbenådet freestylerapper også kunne begå sig i de skrevne rim. Nu er tredje album klar fra rapperen.

Det kommende album med titlen "Jungleloven" er blevet til i et tæt samarbejde med produceren Adam Sampler, der tidligere har skabt musikken til kunstnere som Anna David, Street Mass den amerikanske rapper Royce Da 5'9. Udgivelsen bliver derudover gæstet af både sangeren Steffen Brandt, men også Suspekt og Selvmord-rapperen Bai-D og den storsælgende svenske rapper, Petter.

Der er ikke gået lang tid siden det seneste album blev udgivet med hits som "Mørket Falder På" og "Superstar" med Per V som spydspidserne, og den produktive rapper fortæller selv i en pressemeddelelse om arbejdet, og om hvad fans kan forvente af den nye plade:

"Det er det bedste materiale, jeg nogensinde har lavet. Det her er den plade, jeg hele tiden gerne har villet lave, men det er først nu, jeg har udviklet mig nok tekstmæssigt til at kunne realisere den. Efter 'Stadig Beskidt' holdt vi bare aldrig op med at gå i studiet. Det er derfor, pladen allerede er klar nu."

På "Jungleloven" behandler Pede B tunge emner som problematiske barndomsminder, TV's effekt på unge, de moderne begravelsesnormer og den voksende hang til at medicinere unge ud af psykiske problemer, hvilket tyder på, at rapperens pen denne gang stikker dybere end nogensinde. Albummet udkommer den 26. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA