x

Bremen bliver ny livescene

Bremen bliver ny livescene

I lang tid har danskerne kunne tænde tv'et og se talkshowet "Aloha" og ikke mindst comedy-showet "Live Fra Bremen", som begge har til huse i det gamle 50'er-teater. Nu åbner otte initiativtagere Bremen som fast spillested og comedy-scene.

De otte bagmænd er absolut ikke ukendte folk, men kunsterne som Casper Christensen, Frank Hvam og Simon Kvamm og branchefolk som Henrik Daldorph (direktør for Sony Music) og Frank Panduro, der er koncertarrangør og teaterdirektør. De udtaler alle i en fælles pressemeddelelse:

"København mangler et sted, hvor et siddende publikum kan få store oplevelser i en afslappet atmosfære. Med ordentlig lyd og godt udsyn. En scene med sjæl – og ikke bare et anonymt konferencecenter forklædt som teater for en for en aften"

Den daglige ledelse vil blive varetaget af Bremens nytiltrådte direktør, den kaospilot-uddannede Kristoffer Carr-Saunders, der tidligere har startet "Fabriken" i Århus, og det foreløbige program for den nye scene byder på blandt andre Mads Langer, Elisabeth og shows med medinitiativtagere som Niels Hausgaard og Frank Hvam.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA