x

OK Go får hjælp af et marchorkester

OK Go får hjælp af et marchorkester

Gruppen OK Go har været en internetsensation med videoerne til sangene "A Million Ways" og "Here It Goes Again", der ganske som mange af deres tidligere videoer samt videoen til "WTF?", første single fra gruppens seneste album "Of The Blue Colour Of The Sky", er både underholdende, farverig og indeholder masser af synkrone dansesekvenser.

Nu er gruppen klar med endnu en video, der nok skal blive set millioner af gange på nettet ganske som de førnævnte videoer. Gruppen har nemlig allieret sig med The Notre Dame Marching Band, der tidligere har optrådt til football-kampe med deres version af "Here It Goes Again". De har sagt ja til at hjælpe OK Go på singlen "This Too Shall Pass", der som mange af bandets andre videoer er skudt med et enkelt kamera og lavet i et enkelt forsøg.

Det betyder også, at musikken er indspillet live sammen med marchorkestret, og den indspillede version kan downloades gratis på gruppens officielle webside. Sangen kan også høres live, dog uden marchorkester, når bandet gæster Lille Vega 28. januar, hvor opvarmningen leveres af Stoffer & Maskinen.

I forbindelse med koncerten har GAFFA taget en snak med frontmanden Damian Kulash, der blev til en artikel om succesen med deres videoer samt samarbejdet med Flaming Lips-produceren Dave Fridmann, og så blev der også lige tid til at Kulash kunne skamrose vennerne i Mew.

Men se dog lige først gruppens nye video til "This Too Shall Pass":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA