x

Flere koncerter med The Kissaway Trail

Flere koncerter med The Kissaway Trail

Andet album fra danske The Kissaway Trail er på trapperne, og bandet får rigeligt at se til i år, for de er allerede booket til Roskilde Festival, South By Southwest Festival i Austin, Texas og Pop Revo Festival i Århus. De tager også på en mindre turné i Storbritannien, og nu har de så føjet yderligere tre danske koncerter til programmet, i henholdsvis København, Aalborg og Odense.

Således skulle der altså være rig mulighed, for at opleve The Kissaway Trail på hjemmebane. Den korte forårsturné i det danske starter ud i Studenterhuset, Aalborg i slutningen af april, og slutter af i hjembyen Odense en god uges tid senere. Når man ikke at fange dem her, må man vente indtil Roskilde Festivals musikprogram skydes i gang i juli. Turnéplanen kan ses nedenfor.

"Sleep Mountain", som andet album fra de odensianske drenge hedder, udkommer mandag den 1. marts, og den første single herfra, "SDP", har allerede været i heftig rotation hos diverse radiostationer, blandt andet som Ugens Uungåelige på P3, og har også markeret sig på Soundvenues High 5-liste, så det lover godt for pladens fremtid. Er det lykkedes nogen, at undgå at høre singlen, ligger den i øjeblikket til streaming på bandets MySpace-side.

Billetter til koncerterne kan købes fra mandag den 18. januar, og vil kunne findes via GAFFA Live når de bliver frigivet.

Turnéplan:

Den 29. april: Studenterhuset, Aalborg
Den 30. april: Voxhall, Århus (Pop Revo)
Den 7. maj: Lille Vega, København V
Den 8. maj: Posten, Odense


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA