x

Franz Ferdinand laver single med Marion Cotillard

Franz Ferdinand laver single med Marion Cotillard

Den Oscarvindende skuespillerinde Marion Cotillard, der blandt andet er kendt for sin rolle som Edith Piaf i den biografiske film "La Vie En Rose", har været i studiet med de skotske hitmagere fra Franz Ferdinand, for at indspille singlen "The Eyes Of Mars", der skal danne lydbilledet for en ny reklamefilm for det franske modehus Christian Dior. Cotillard har tidligere bevist, at hun er en meget habil sangerinde, og denne single er bestemt ikke nogen undtagelse, og hendes stemme harmonerer godt med Franz Ferdinands stil her, så det er afgjort et lyt værd.

Det er Franz Ferdinand, der har stået for at skrive "The Eyes Of Mars", og de har også stået bag instrumenterne og lagt kor på i studiet, mens Cotillard synger vokalen. Reklamefilmen, som sangen er lavet til, er for Diors ikoniske taske "Lady Dior", og blev optaget i New York i 2009, med titlen "Lady Rouge". Det er anden film i en serie af tre, og Cotillard spiller "hovedrollen" i dem alle. I denne nye reklamefilm skulle hun ifølge NME spille en almindelig arbejderkvinde, der om aftenen transformerer sig selv til en sexet natklubsangerinde.

"The Eyes Of Mars" ligger til streaming på Diors hjemmeside. Skulle der være nogen derude, der gerne vil se den tilhørende film, må de vente lidt endnu, den er nemlig ikke lagt ud på siden i skrivende stund. Det vides heller ikke, om "The Eyes Of Mars" vil være til at købe, digitalt eller fysisk, i fremtiden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA