x

Trentemøller og Bjørke involveret i flydrama

Trentemøller og Bjørke involveret i flydrama

Der sidder to lettere rystede danske elektro-musikere på et hotel i Sao Paulo, nemlig Anders Trentemøller og Kasper Bjørke, der ellers var på vej hjem fra tre ugers ferie i Brasilien. De var passagerer på et Swiss Air fly, der efter kun en halv time i luften kom ind i et slemt haglvejr, så slemt at forruden i cockpittet revnede. Piloten så sig nødsaget til øjeblikkeligt at vende om, og foretage en nødlandning, hvorefter passagererne blev installeret på lufthavnshotellerne. Flyselskabet Swiss Air forsøger i øjeblikket at finde ud af, præcis hvordan det kunne gå så galt, eftersom det ikke ligefrem er standarden, at en flyrude kan ødelægges af hagl.

Ekstrabladet.dk fik her til formiddag fat i Kasper Bjørke kort efter ulykken, og han fortalte om oplevelsen:

"Det var ikke sjovt, det var det godt nok ikke. Det er heller ikke sjovt at sidde og tænke på det nu. Vi hader i forvejen at flyve, så det var slet ikke behageligt. Det burde ikke kunne ske, og man sidder lidt og tænker "hvad nu hvis". Uvejret og turbulensen var slem nok at opleve, og når piloten efterfølgende oplyste os om den revnede rude i cockpittet, og at han ikke turde fortsætte, så satte det naturligvis nogle tanker i gang. Vi har fået at vide, at alle flyets panservinduer nu bliver udskiftet. Men vi ved ikke, hvordan vi kommer hjem."

Uheldet skulle dog ikke på nogen måde kunne ødelægge en dansk koncertkalender, eftersom ingen af de to har noget på programmet i denne måned.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA