x

Autechre spiller i Koncerthusets foyer

Autechre spiller i Koncerthusets foyer

Den britiske elektro-duo Autechre kommer i forbindelse med udgivelsen af deres nye album "Oversteps" til Danmark og spiller to koncerter. Den ene på Voxhall i Århus og den anden i DR's Koncerthus. De har dog ikke valgt at indtage en af Koncerthusets flotte nye sale, de har derimod valgt at opføre koncerten i Koncerthusets foyer. Valget faldt på foyeren, idet Autechre mener, det vil skabe den bedste intigritet omkring duoen, og at det derfor vil sikre en optimal Autechre-performance. Dertil kommer, at publikum får lov at opleve Koncerthuset fra en ganske anden vinkel end sædvanligt.

Autechre siges at være en del af den lille bølge, der skabte den sub-genre inden for techno, som kaldes Intelligent Dance Music. De slog sig sammen i 1987, og har siden da høstet stor succes inden for deres genre. "Oversteps" er det 10. album i rækken, og det udkommer i marts 2010. Albummet udgives på Warp Records, som også tæller navne som Grizzly Bear, !!! og Flying Lotus.

Autechres optræden i Koncerthuset foregår fredag den 2. april. Den starter klokken 22 og forventes at fortsætte i ikke mindre end fem timer. Billetter kan købes via GAFFA live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA