x

Kashmir offentliggør trackliste

Kashmir offentliggør trackliste

Kashmir-fans venter utvivlsomt med stor længsel på bandets nye album, "Trespassers", da det er godt fire år siden, Kashmir søsatte sin seneste plade, "No Balance Palace". GAFFA har tidligere haft en snak med bandets forsanger, Kasper Eistrup, omkring "Trespassers", og om udgivelsen fortæller han:

– Det er klart et af de mest gennemarbejdede album, vi har lavet i mange år – heraf den lange produktionstid. Det er et album, som uden tvivl kan og skal høres mere end én gang. Vi er vendt tilbage til de mere elektroniske elementer, selv om der bestemt også er plads til rocken.

Kashmir har netop offentliggjort albummets ti sangtitler:

  1. "Mouthful of Wasps"
  2. "Intruder"
  3. "Mantaray"
  4. "Pallas Athena"
  5. "Still Boy"
  6. "Bewildered in the City"
  7. "Pursuit of Misery"
  8. "Time Has Deserted Us"
  9. "Danger Bear"
  10. "The Indian (That Dwells Inside This Chest)"

Køber man albummet på iTunes, får man i øvrigt bonusnummeret "Break Of The Avalanche" med.

I februar-nummeret af GAFFA kan du læse et langt interview med bandet, hvor Kasper blandt andet fortæller om at isolere sig i et hus i Sverige, hvor han komponerede mange af sangene til albummet:

– Det var faktisk ret fantastisk. For første gang har jeg fundet en sangskrivningsproces, som virker for mig, og som simpelthen består i at udelukke verden – i at sige, at nu handler det altså ikke, om telefoner, der ringer, eller e-mails, der skal besvares, eller børn eller kone eller noget som helst andet end at holde fokus. Lige så skræmmende, som det var, lige så givende var det også, for der var ligesom ikke andet, jeg kunne gøre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA