Nyhed

Den Sorte Diamant introducerer Diamantnatten

Det Kongelige Bibliotek og Den Sorte Diamant introducerer nu Diamantnatten, der skal byde på publikumsoplevelser på tværs af forskellige kunstarter

Biblioteket "Den Sorte Diamant" i hovedstaden blænder nu op for en årlig tilbagevendende kulturbegivenhed, hvor publikum kan boltre sig i oplevelser indenfor stort set alle grene af dansk kulturliv. Der er tale om koncerter, filmfremvisning, litterære foredrag, happenings mv., og målet er at appelere til et bredt spektrum af det københavnske publikum.

Kulturchef Uwe Bødewadt udtaler om det nye tiltag:

"Diamantnatten skal være et oplevelsesrum, hvor der gennem hele aftenen og natten udspiller sig forskellige events med indhold, og hvor man kan opleve huset og arkitekturen på en ny og anderledes måde. Publikum vil få udfordret sanserne og gå derfra med en oplevelse ud over det sædvanlige".


På diamantnatten vil blandt andre den danske sanger Mikael Simpson indtage scenen sammen med keyboardspiller og producer Asger Baden samt trompetisten Kasper Tranberg.

Diamantnatten foregår fredag d. 5 februar 2010 kl. 20. Billetter til arrangementet kan købes via Billetlugen.dk samt i Den Sorte Diamands reception.

 


ANNONCE