x

Sys Bjerre skriver støttesang til Haiti

Sys Bjerre skriver støttesang til Haiti

Hele den velkendte danske musikbranche går traditionen tro sammen om et fællesnummer, som kan yde bistand til en nødlidende befolkning i krisetider. I øjeblikket er verdens øjne rettet mod jordskælvsofrene på den caribiske ø Haiti, og en ny støttesang er blevet skabt, hvor indtægter går ubeskåret til nødhjælpsorganisationernes arbejde i området.

Sys Bjerre (billedet) har sammen med musikeren og produceren Søren Mikkelsen skrevet nummeret "Skrøbeligt Fundament", som de kommende dage bliver indspillet af en lang række danske kunstnere, der bakker op om projektet på tværs af pladeselskaber og generationer.

Foreløbig er artisterne Isam B, Julie Berthelsen, Sys Bjerre, Silas Bjerregaard (Turboweekend), Thomas Buttenschøn, Louise Dubiel, Infernal, Karen, Medina, Nabiha, Rasmus Nøhr, Szhirley og Sukkerchok blevet offentliggjorte som bidragydere, og ifølge pressemeddelelsen vil flere vil følge.

Kunstnerne bidrager naturligvis gratis til støttesangen, hvilket de forskellige organisationer og virksomheder, der har været tilknyttede, også gør. Nødhjælpsorganisationerne Læger Uden Grænser, Folkekirkens Nødhjælp, Unicef og Red Barnet, der er i gang med hjælpearbejdet i Haiti, får tildelt pengene, "Skrøbeligt Fundament" generer.

Sangen vil desuden blive opført i forbindelse med DR's store tv-show "Danmarks Indsamlingen" næste lørdag og vil umiddelbart efter være til salg via digital download.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA