x

Hej Matematik holder release party i provinsen

Hej Matematik holder release party i provinsen

Det er efterhånden umuligt at tune ind på P3 uden at stifte bekendtskab med popduen Hej Matematisks fængende storhit "Party I Provinsen" der, som navnet antyder, hylder festerne udenfor det indre København. Duoen består af det tidligere Aqua-medlem Søren Rasted og hans nevø Nicolaj Rasted.

Nu har bandet valgt at gøre alvor af "Party I Provinsen"s tekst, og derfor afholder de releasefest for deres andet album på Crazy Daisy i Næstved. Det foregår på lørdag d. 23 januar, hvor man altså har mulighed for at møde de to jakkesæt-klædte herrer.

Hej Matematiks debutalbum "Vi Burde Ses Noget Mere" gik platin, og bragede ligeledes derudad på diverse radiostationer med hitsene "Gymnastik", "Centerpubben", "Du & Jeg" og "Walkmand". Albummet fik fire stjerner hos GAFFAs anmelder Signe Bønswig Wehding, der blandt andet skrev følgende:

"Ikke af de langtidsholdbare, men af dem, som, så længe de er nye og friske, er bedre end meget andet. Matematiklæreren vil nok bede om at se mellemregningerne – og der er svage led. Balladerne er ikke stærke nok, hverken i melodi eller vokal".

Det bliver interessant at se, hvad Hej Matematik byder på, når deres andet album, kaldet "Alt Går Op I 6", er på gaden fra på mandag d. 25. januar.

 

Trackliste til "Alt Går Op I 6":

1. Legendebørn

2. Alt Går op I 6

3. Party I Provinsen

4. Maskinerne

5. Det Sir Sig Selv

6. Walk In The Park

7. Skabt Til Dig

8. Ud I Det Fri

9. Så Tar vi Toget

10. Energi

11. Lukketid

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA