x

TV2 er klar med forårets AllStars-korledere

TV2 er klar med forårets AllStars-korledere

Det er ved at være tid til at sætte sig til rette i sofaen og varme stemmebåndene op, når tredje sæson af AllStars går i luften. De fire musikalske holdledere er netop blevet bekendtgjort, og de består i år af Julie Berthelsen, Rasmus Nøhr, Niarn og Johnson. Det tyder altså på, at der kommer lidt hiphop på programmet.

Programmet foregår på den måde, at korlederne hver især er garant for den landsdel, de stammer fra, og de skal hver indsamle et kor på 20 mand. Det vil sige, at Rasmus Nøhr skal hente sine kandidater ind fra det indre København, Niarn skal på udkig i Jomfru Ane Gade, eller i hvert fald i Aalborg og Johnson skal opsamle de bedste talenter i Århus. Julie Berthelsen kommer som bekendt fra Grønland, og derfor er der mulighed for at gå til hendes auditions i både Nuuk og København, og alle, der har et grønlandsk tilhørsforhold, skal være velkommen i Julies gruppe.

Som noget nyt i denne omgang af AllStars skal korlederne udvælge to solister fra deres gruppe, som skal stå i front. Dermed bliver endnu en dimension tilføjet, for nu tæller både korledere, kor samt solister med i seernes sms-stemmer.

I 2009 endte Flemming "Bamse" Jørgensen i finalen imod Mike Tramp. I anden del af finalerunden satte Tramp sig bag klaveret, mens han sammen med sit kor fortolkede The Beatles' "Let It Be". Det var dog ikke nok til at hamle op med Bamse, der valgte at lade den 10-årige Yasmin synge Bamses egen sang, "Vi Er De Levende Lys". I afgørelsens time skulle de to hold dyste i en medley, hvor Tramps hold fremførte "Sweet Child O' Mine" og "Sirenesang", mens Bamse AllStars sang "Knocking On Heavens Door" og "Get On The Train". Bamses hold stak som sagt af med sejren.

Jagten på de nye kormedlemmer sætter ind i februar, hvor der afholdes en åben audition i hver af de respektive byer. Man kan læse mere om programmet og de forskellige korledere på TV2's hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA