x

Danmarks Grimmeste Festival søger bands

Danmarks Grimmeste Festival søger bands

For syvende år i træk afvikles Danmarks Grimmeste Festival, hvor en bunke upcoming bands fra stort set alle genrer optræder på Grimhøjgård i den århusianske bydel Brabrand.

Folkene bag festivalen er begyndt at kigge på programplanlægningen til sommerens program, og de efterspørger nu danske upcoming bands, som har lyst til at optræde på festivalen. Det, bandsene skal gøre, er at indsende deres materiale til festivalen, eksempelvis i form af en demo, og herefter vil arrangørerne afgøre, hvem de ønsker at gå videre med. Nøgleordet for festivalen er "upcoming", og derfor kommer man altså ikke i betragtning, hvis man allerede har gjort sig alt for bemærket ude i det ganske land.

Sidste år spillede metalbandet Scamp, reggaebandet BliGlad og rockbandet The Blue Van (billedet) blandt andre på festivalen.

Danmarks Grimmeste Festival startede ud med at vare to dage, men sidste år valgte arrangørerne at udvide konceptet og sprede programmet over tre dage. Det kom sig af, at tilstrømningen var stadigt stigende, og at festivalen efterhånden er blevet et veletableret musikarrangement. Endnu en grund til, at festivalen ønskede at udvide, var for at give mere plads til metal og garagerock, hvilket dominerede torsdagens program sidste år.

Har man som udøvende musiker fået blod på tanden, og ønsker at være med i opløbet om at præge programmet anno 2010, skal man indsende sit materiale ind til festivalen senest mandag d. 15 februar. Festivalen løber af stabelen fra den 29.-31. juli 2010.

Materiale og demoer sendes til:
Danmarks Grimmeste Festival

Grimhøjvej 20,
 8220 Brabrand, Århus

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA