x

Richard Ashcroft navngiver sin nye gruppe

Richard Ashcroft navngiver sin nye gruppe

For under en måned siden dukkede de første informationer op om det alternative samarbejde mellem forsangeren fra det atter hedengangne The Verve, Richard Ashcroft, og hiphop-produceren No I.D. Nu kalder de to sig officielt for United Nations Of Sound og har singlen "Are You Ready" ude i marts måned.

Richard Ashcroft har angiveligt hørt No I.D.'s hitsingle med Jay-Z, "D.O.A.", hvor stemmeeffekten autotune bliver dødsdømt af rapkongen, og det har sammen med hans udtalelser i et interview om sin musik været nok til, at Ashcroft har kontaktet produceren. No I.D. har tidligere fortalt til musiksiden Hiphopdx.com, at de to allerede havde optaget mellem 20 og 30 sange til et nyt album, der skulle komme i foråret, så indtil videre virker det til, at der har været god kemi mellem det umage par.

United Nations Of Sound har optaget deres album i både New York, Los Angeles og London, og har desuden fået den verdenskendte komponist Benjamin Wright til at arrangere strygere på det kommende album. Wright er kendt for at have komponeret strygerne til Michael Jacksons "Thriller", men har også arbejdet med Aretha Franklin og Outkast i årenes løb.

Blandingen af storladent The Verve- rock og Chicago-hiphop i United Nations Of Sound-projektet kan første gang høres på "Are You Ready", som har haft radiopremiere på BBC i denne uge. Det endnu unavngivne album (der dog har fået arbejdstitlen "Redemption") bliver udgivet den 29. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA