x

Peter Sommer tager på turné

Peter Sommer tager på turné

Der var masser af priser og succes efter udgivelsen af Peter Sommer-albummet "Til Rotterne, Til Kragerne, Til Hundene" i oktober 2008, og i den forbindelse kom naturligvis også en masse koncerter, hvor Peter Sommer stod på scenen med sit band Tiggerne. Efter en kort pause er Sommer nu igen klar til at give koncerter, men på den kommende turné er posen rystet som optakt til indspilningerne til sangskriverens næste album.

Peter Sommer skal give i alt fem koncerter i marts måned, hvor han bakkes op af et par af Tiggerne. Her vil de fremføre en række helt nye numre, der måske kan finde vej til det næste Peter Sommer-album, men samtidig også gamle sange helt tilbage til Superjeg-tiden. Der bliver i en pressemeddelelse også indikeret, at andres folks sange kunne finde vej til sætlisten, så det bliver med andre ord nogle helt unikke aftener med Peter Sommer, man kan opleve til marts.

Turnéen starter på Voxhall i Århus 18. marts, og til alle fem koncerter leveres opvarmningen af duoen Stoffer & Maskinen.

Peter Sommer kan opleves på følgende datoer:

18-03 - Voxhall (Århus)
20-03 - Godset (Kolding)
25-03 - Sønderborghus (Sønderborg)
26-03 - Posten (Odense)
27-03 - Store Vega (København)

Billetter til samtlige koncerter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA