x

PowerSolo sælger firehjulstrækker i USA

PowerSolo sælger firehjulstrækker i USA

Det energiske rockband PowerSolo har fået sig en god start på 2010. For ikke nok med, at de netop har underskrevet kontrakt med det amerikanske pladeselskab Long Live Crime Records, duoen har også lige indgået en aftale med Honda i USA.

Inden længe vil de amerikanske tv-seere nemlig kunne nyde tonerne af PowerSolo-sangen "Canned Love", når tv-spottet for den nye Honda CR-V (der er en af de mest populære mini-SUVs i USA) ruller over skærmen.

- Det er både et godt boost for os og for vores pladeselskab i USA, fortæller Kim Kix til GAFFA, og han afslører desuden, at bandet tager på en tre ugers turné i marts i USA, og at deres seneste album "BloodSkinBones" samtidig udsendes i landet.

Nu er du jo erklæret Volvo-mand. Kunne du finde på at køre Honda?
- Jeg er jo mest til store gamle slæder, men en gammel Honda Civic fra starten af 80'erne er nu en fed bil. Og så er det jo en bilproducent med en stolt racertraditon. Men jeg vil til enhver tid fortrække en Volvo.

Det er i øvrigt ikke første gang, at reklamebranchen falder for "BloodSkinBones"-sangen "Canned Love", for sidste år lavede Coca Cola Zero en spektakulær animationsvideo til det sydamerikanske marked med netop samme sang.

Kim fortæller om sangen, at det var en af de sidste, der blev lavet til "BloodSkinBones"-albummet, og at den faktisk kun kom med, fordi bandet syntes, der manglede et boogienummer, man kunne danse til på pladen.

Coca Cola Zero-reklamen kan ses her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA