x

Aerosmith afholder auditions

Aerosmith afholder auditions

Det er i en lidt anden boldgade end X-Factor, Popstars og Idols, når amerikanske Aerosmith til februar vil afholde auditions for at finde en vikar for bandets nuværende forsanger, Steven Tyler, der lige nu fokuserer på at blive rask.

Steven Tyler er nemlig afhængig af smertestillende midler, og han er for tiden indlagt på et behandlingshjem, som skal afhjælpe problemet. I slutningen af 2009, kort tid efter indlæggelsen, udtalte Tyler til magasinet People:

"Med hjælp fra min familie og et hold af læger tager jeg ansvar for behandlingen af mine smerter, og jeg glæder mig til igen at stå på scenen og være i studiet med resten af bandet".

Der er altså blot tale om et tidsbegrænset vikariat, da planen er, at Tyler vender tilbage, så snart han igen er ved hægterne. Dog kan tiden godt trække ud, idet Tyler efter afvænningen skal under kniven for at få behandlet en del skader, som han har pådraget sig i løbet af de sidste 10 år.

Bandet er allerede begyndt at kigge sig om efter Tylers afløser, og bandets guitarist, Joe Perry, fortæller Contactmusic.com om jagten:

"Vi har allerede spredt rygtet. Vi vil begynde at lave auditions og foretage nogle telefonopkald. Forhåbentlig har vi fundet en ny sanger til sommer, og Aerosmith vil kunne fortsætte turneen".

Hvis man er interesseret i tjansen, skal man holde øje med bandets auditions, som afholdes i begyndelsen af februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA