x

Strange Ears fejrer 5 års fødselsdag

Strange Ears fejrer 5 års fødselsdag

Det århusianske pladeselskab, bookingbureau og eventfirma Strange Ears rejste sig for snart fem år siden, og det fejrer de med en storstilet fødselsdagsfest 13. februar i Studenterhus Århus. Ud fra mottoet "Musik for musikkens skyld" koncentrerer Strange Ears sig primært om undergrundsmusik, hvorpå der er ifølge stifter af konceptet, Steffen Rasmussen er alt for lidt fokus. 

Fødselsdagsfestens underholdning vil bandsene Kim And the Cinders (billedet), The Bang Bang Brain, The Boy That Got Away og The Blue Rondo stå for, og imellem koncerterne vil forskellige dj's sørge for at servicere fødselsdagsgæsternes ører.

Er man blandt de første 50 gæster, vil man modtage T-shirts, drinks og cd'er ganske gratis. Derudover får man mulighed for at vinde Strange Cards, som giver fribilletter til Strange Ears' arrangmenter i et helt år, samt billige drikkevarer.

Strange Ears CV er efterhånden et fyldigt ét af slagsen, da det blandt andet har stået for klubaftener på den tidligere århusianske natklub Fabriken, afholdt halvårlige festivaler, hvor selveste Århus-borgmester Nicolai Wammen for to år siden holdt tale, lavet promotion i forbindelse med Sonys udgivelser af forskellige udenlandske plader såsom The Ting Tings og mange andre ting. Derudover har Strange Ears udgivet plader for navne som Bahnhof, January Jaunt og Compos Mentis.

Så er du til energisk indierock i et feststemt selskab, så mød op på Studenterhus Århus, og dans vinterkulden af dig til et brag af en fødselsdagsfest.

Arrangementet finder sted lørdag den 13. februar kl. 20. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA