x

Nye detaljer om U2-udgivelse

Nye detaljer om U2-udgivelse

Opfølgeren til 2009's "No Line On The Horizon" er under udvikling, og det skulle ifølge U2-guitaristen The Edge gå rigtig fint med sangskrivningen indtil videre. I hvert fald arbejder han og Bono på højtryk imellem turnéerne, det fortalte han Entertainment Weekly, da avisen fangede ham til Golden Globes-prisuddelingen, hvor U2 var nomineret for Bedste Sang:

"Vi arbejder på en hel masse nye sange. Nogle af dem er rigtig, rigtig glade. Vi er overbeviste om, at vi har lavet noget helt særligt. Vi prøver at bestemme os for, om vi skal udgive albummet før turnéen starter, eller om vi skal lade det være et stykke tid, vi ved det ikke rigtigt endnu. Bono og jeg begyndte at skrive nye sange, bogstaveligt talt dagen efter vi var færdige med turnéen. Det kører bare."

Med hensyn til, hvilken stil man kan vente sig af det nye album, er det heller ikke på plads endnu, for bandet arbejder med lidt af hvert, og lader både gammeldags indflydelser og elektronisk lyd få plads:

"Vi prøver at lade tingene udvikle sig fremad. Vi eksperimenterer med en masse forskellige slags lyd, og elektronisk er en af dem, vi leger med. Men der er andre sange, som er meget traditionelle, næsten folk-lydende. Det er på en måde det, vi ikke har fastlagt endnu, hvilken retning lyden på pladen skal tage. Vi har det rigtig sjovt med processen."

Det nye album har ikke fået en titel, og som The Edge fortæller, er der heller ikke givet et konkret bud på, hvornår det kan ventes at komme i butikkerne. Den næste del af U2's 360°-turné starter op igen den 6. juni, og slutter den 8. oktober, så formodentlig kommer albummet ikke ud før et godt stykke tid efter, turnéen er afsluttet. Vi følger naturligvis op på nyheden, så snart der kommer flere konkrete oplysninger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA