x

Good Charlotte starter forfra

Good Charlotte starter forfra

Guitaristen i Good Charlotte, Benji Madden, postede i sidste uge en (meget lang) opdatering omkring status for gruppens kommende album "Cardiology", og kunne berette, at de havde droppet deres producer Howard Benson (blandt andre Motörhead, Papa Roach, Creed), og var startet forfra, denne gang med produceren fra deres debutalbum og deres seneste udspil, "Good Morning Revival", Don Gilmore. Det har de gjort, fordi de følte, at Benson var for fokuseret på kommerciel succes, skriver Benji Madden i sin blog:

"Vi har haft en meget underlig slutning på 2009. Vi var i studiet i over to måneder, for at indspille en plade, som vi har smidt ud. [...] Da vi kom tilbage fra vores seneste tur til Australien, var vi mere eller mindre færdige med at indspille albummet. Jeg tog i studiet, for at høre nogle grove udkast, og det var simpelthen ikke rigtigt. Jeg kunne ikke forstå det. Jeg var helt ude af den. Jeg elsker de sange, og jeg elsker teksterne, så hvad var problemet? [...] Jeg bad vores manager om at sætte alt på pause, for jeg havde brug for at tænke mig om. Jeg kaldte drengene sammen til et krisemøde, og sagde "Vi er nødt til at starte forfra"."

Det var resten af Good Charlotte enige i, og derfor er de nu i fuld sving med at indspille. Den gode nyhed skulle ifølge Benji Madden være, at de vil bruge nøjagtigt de samme sange, som de oprindeligt havde udvalgt, så bandet er ikke nødt til, at starte helt fra bunden. Tidligere har Benji skrevet på Twitter, at de skød efter, at havde "Cardiology" klar til udgivelse i enten marts eller april, men det kunne godt se ud til, at deres fans kommer til at vente noget længere. Vil man læse Benji Maddens lange blogindlæg, ligger den på Good Charlottes officielle hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA