x

Franz Ferdinand-forsanger tildeler pladeselskab lussinger

Franz Ferdinand-forsanger tildeler pladeselskab lussinger

Frontmand i Franz Ferdinand Alex Kapranos' Twitter-profil bliver i disse dage dage anvendt til at uddele øretævere til bandets amerikanske pladeselskab Epic Records, som er ejet af Sony Music. Sagen er, at pladeselskabet har givet burgerkæden McDonald's tilladelse til at bruge en af Franz Ferdinands sange til deres hjemmeside Latenightmcdonalds.com.

Kopranos skriver blandt andet om Epic Records:

"Skide svin. Dumme arrogante røvhuller med grise-hjerner! Jeg ville hellere spise en kokage på en burgerbolle end en fucking McDonald's-burger".

Kopranos fortæller yderligere, at han ikke har et horn i siden på alle pladeselskaber, og at han for eksempel er tilfreds med Domino, som er Franz Ferdinands britiske pladeselskab. Han fortæller også, at det ene og alene er Epic Records og Sonys skyld, og derfor beskylder han ikke McDonald's:

"Jeg er ikke rigtig sur på McDonald's. De står blot for det samme som alle andre psykopatiske virksomheder - de er ikke mere eller mindre onde. De psykopatiske virksomheder, jeg er pissesur på, er Sony, som ejer Epic, der udgiver vores plader i USA. Men jeg er ikke rigtig overrasket".

Kapranos joker yderligere med, at han lige havde fået en aftale hjem med den amerikanske burgerkæde White Castle, som havde lovet ham gratis burgers for livstid. "Den plan er nu fuldstændig saboteret", skriver han.

Kapranos har tilsyneladende haft held med at brokke sig, i hvert fald eksisterer Latenightmcdonalds.com ikke længere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA