x

John Mayer spiller ekstrakoncert i Forum

John Mayer spiller ekstrakoncert i Forum

I slutningen af 2009 blev det annonceret, at den amerikanske singer-songwriter John Mayer den 31. maj vil indtage scenen i Forum, og nu er endnu en Forum-koncert føjet til programmet.

Sidste gang de 10.000 billetter til Forum-koncerten blev sat i salg, forsvandt de i løbet af få timer, så man nok også denne gang skal være hurtig på tasterne, hvis man ønsker at være tilstede ved Mayers anden koncert, som bliver afholdt dagen før den allerede planlagte, altså den 30. maj.

Det er blot få uger siden, at GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen drog til Amsterdam for at vurdere Mayers performance, der for anmelderen ikke var helt overbevisende. Koncerten indkasserede tre stjerner og blev opsummeret med ordene:

"Man savnede noget kant, nogle øjeblikke, hvor patos vinder over den stramme forudsigelige tilgang, og han låner noget af den rock'n roll-farlighedsattitude, som eksempelvis Pete Doherty efterhånden har proppet for meget af i livskufferten. Ikke at han skal kaste sig ud i et stofmisbrug, snarere blot låne lidt af den tilgang på scenen, det blik i øjnene, den her fandenivoldske nu-skal-vi-have-en-fest-og-jeg-er-værten-og-dermed-ansvarlig-attitude".

På trods af Mayers tendens til at være "den pæne dreng" hersker der dog ingen tvivl om, at han er et stort talent med mange fans, og mon ikke disse nok skal få sig et brag af en oplevelse, når amerikaneren står på de skrå brædder i Forum.

Koncerterne finder som sagt sted i Forum den 30 .og 31. maj, og billetter til den nyopslåede koncert kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA