x

Straight From The Harp introducerer konceptet Foreign Movies

Straight From The Harp introducerer konceptet Foreign Movies

Den danske duo Straight From The Harp udgiver den 22. marts deres debutplade "Rain Rain Down Down", som lidt beskedent indeholder otte sange. Udgivelsen kommer som download samt på cd og vinyl.

Til gengæld lancerer bandet nu, i samråd med deres pladeselskab Auditorium, konceptet "Foreign Movies", hvor bandet hver måned gennem hele 2010 skal udgive en ny sang, som kan downloades kvit og frit på bandets webside. Efter en måned bliver sangen erstattet med en ny, og den "gamle" bliver sat til salg i onlinehandlen.

Det er dog ikke kun en sang, man køber, hvis man investerer i Straight From The Harps numre, for hver sang bliver fulgt af et kreativt artwork samt en musikvideo.

Et af band-medlemmerne udtaler i en pressemeddelelse følgende omkring det nye initiativ:

"Vi glæder os til at arbejde med en månedlig deadline. Vi har altid drømt om at udgive en single om måneden ligesom kunstnere gjorde i halvtredserne og tredserne. Vi er som kunstnere og mennesker i en konstant udvikling, og dette kan en sådan arbejdsform nemmere portrættere end album-formen, hvor man bliver nødt til at holde sig til en sound og en historie igennem et helt album og i den tid, det tager at producere dette".

Den første sang i serien, "HBO", ligger allerede klar til download på bandets hjemmeside sammen med både artwork og musikvideo.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA