x

Hannah Schneider er klar med tourplan

Hannah Schneider er klar med tourplan

Den danske sanglærke Hannah Schneider har hidtil haft stor succes herhjemme, og er blevet sammenlignet med prominente navne som Feist og Jenny Wilson. Schneider udgav for et halvt år siden sit selvbetitlede debutalbum, hvorfra nummeret "Waiting For You" er blevet spillet flittigt på P3. Hun har siden udgivelsen været rundt i det meste af landet, og nu tager hun en tur til, hvor hun blandt andet får følgeskab af den danske sangerinde Julie Maria. Hele Schneiders tourplan kan ses nedenfor.

Hannah Schneider kom under GAFFAs anmelder Simon Høgh Meldgaards pen, da hun optrådte på Spot '09, og hendes performance blev belønnet med ikke mindre end fem stjerner. Om koncerten skrev anmelderen:

"Sammenligningen med Feist og Jenny Wilson er god nok, men en fortyndet udgave er det ikke. Her var det også en sød stemme og nogle fine elektroniske plink og plunk. Men ringere end forbillederne var det ikke. Der var lige den sprødhed, der gjorde, at den lækre, men søde, musik gled glat ned. Det er her sammenligningen med den franske vaniliedessert, Crème brûlée, trænger sig på".

Hannah Schneider er desuden nomineret til hele to Zulu Awards, nemlig for Årets Danske Sangerinde og Årets Nye Danske Navn. Zulu Awards løber af stabelen den 10. februar.

Hannah Schneiders turnéplan er som følger:

03.02 Klub Rolig, Ideal Bar, København
12.02 Musikhuzet Bornholm, Rønne
13.02 Train, Århus (Freja Loeb er support)
20.02 Nordklang Festival, St Gallen, Schweiz

01.03 Store Vega , København (Support for La Roux)
04.03 Lille Vega, København (+ Julie Maria)
05.03 Stars, Vordingborg (+ Julie Maria)

06.03 Gjethuset, Frederiksværk (Support for Sanne Salomonsen)
11.03 Vanløse Kulturhus, Vanløse
27.03 Sønderborghus, Sønderborg (Support for Sanne Salomonsen)

10.04 Late Night, Nørrebro Teater, København
25.04 Studenterhuset, Odense (Tømmermandscafé)

Billetter til koncerterne kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA