x

Throwing Muses mangler penge

Throwing Muses mangler penge

Det er kun blevet til et enkelt album de sidste fjorten år med Throwing Muses, og på en ny webside forklarer frontfiguren Kristin Hersh, at det skyldes økonomiske problemer. Derfor åbner hun nu for muligheden for, at fans kan donere penge, så hun kan få færdiggjort gruppens niende studiealbum.

Kristin Hersh dannede i 1981 gruppen sammen med stedsøsteren Tanya Donnelly, der efter fire udgivelser i 1991 forlod gruppen for at danne først The Breeders og derefter Belly. Hersh fortsatte dog alligevel gruppen med skiftende besætning, men siden 1994 har fokus dog oftest ligget på solokarrieren, der har affødt plader som "Hips And Makers" og "Sunny Border Blue".

På websiden Cash Music fortæller Hersh, at det har været for dyrt for bandet at indspille og turnere, og derfor har hun ikke haft mulighed for at fokusere på Throwing Muses i den grad, som hun kunne have ønsket sig. Alligevel er hun nu begyndt at skrive sange til gruppen, som hun håber at kunne få mulighed for at indspille med hjælp fra sine fans.

Hersh har sat forskellige betalingsmodeller op, hvor man kan bidrage med forskellige beløb for få forskellige ting som tak for sit bidrag. Som incitament har Hersh desuden lagt en demoversion af sangen "Sunray Venus" op på siden, så man kan få en fornemmelse af, hvad det er, man bidrager til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA