x

AC/DC sammensætter soundtrack

AC/DC sammensætter soundtrack

Når Robert Downey Jr. til april igen skal iføre sig metalkostumet og give den som Iron Man, bliver det til tonerne af en lang række af AC/DC's største hits. Derfor har bandet nu samlet 15 sange fra bagkataloget til et nyt album, der har fået titlen "AC/DC: Iron Man 2".

Det var instruktøren Jon Favreau som står bag "Iron Man" og "Iron Man 2", der på grund af sin passion for AC/DC har taget initiativ til et tæt samarbejde mellem Sony Music og Marvel Studios omkring filmen. Første eksempel får verden at se i dag, hvor den nye video til "Shoot To Thrill" har verdenspremiere – den inkorporerer nemlig både liveoptagelser med AC/DC og optagelser fra filmen.

Videoen kan ses eksklusivt på GAFFA.tv i 24 timer fra i dag tirsdag 26. januar klokken 16:30.

Om det nye soundtrack siger Johannes Dybkjær Andersson, der som marketing manager for Columbia Records under Sony Music repræsenterer AC/DC i Danmark:
 
"Efterspørgslen efter AC/DC har ikke stoppet, siden vi satte deres seneste album "Black Ice" i søen, og det er fedt, at bandet arbejder hårdt videre på at fastholde deres position på toppen af rocken. Albummet hér bliver både en kuriositet for gamle fans og et oplagt sted at starte for nye fans".

Han kan desuden afsløre, at albummet udsendes i en række formater og versioner – herunder en deluxe version med AC/DC-tegneserie.

AC/DC's seneste album "Black Ice" gik nummer ét i 31 lande – herunder Danmark – og har solgt i nærheden af seks millioner eksemplarer på verdensplan. I sommer fulgte bandet den danske støtte op med en koncert, og bandet besøger igen Danmark, når de spiller i Horsens den 5. juni. Billetsalget til den koncert starter fredag 29. januar klokken 10:00, og billetter kan købes via GAFFA Live.
 
"Iron Man 2" har dansk biografpremiere den 28. april, og tracklisten til "AC/DC: Iron Man 2" er som følger:
 
1.    Shoot to Thrill
2.    Rock 'N' Roll Damnation
3.    Guns for Hire
4.    Cold Hearted Man
5.    Back in Black
6.    Thunderstruck
7.    If You Want Blood (You've Got It)
8.    Evil Walks
9.    T.N.T.
10.  Hell Ain't a Bad Place to Be
11.  Have a Drink on Me
12.  The Razor's Edge
13.  Let There Be Rock
14.  War Machine
15.  Highway to Hell

"AC/DC: Iron Man 2" udsendes 19. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA