x

Udlandet hiver fat i Lars and The Hands of Light

Udlandet hiver fat i Lars and The Hands of Light

Det første album fra Lars And The Hands Of Light, "The Looking Glass", blev udgivet i Danmark i mandags, og allerede nu har bandets pladeselskab Crunchy Frog skrevet under på en licensaftale med det hollandske indie-label Excelsior Recordings.

Jesper Reginal fra Crunchy Frog er stolt af bandets internationale udgivelse:

"Det er første gang, overhovedet, at vi allerede kunne sikre den første licensaftale til et band på selve den danske releasedag. Det lover rigtigt godt for fremtiden for Lars og mulighederne for at få dette album ud internationalt".

Numrene "Hey My Love, Hey Love" og "Me Me Me" er blevet spillet i a-rotation på P3, og "The Looking Glass" er i denne uge kåret til ugens album på P4.

GAFFAs anmelder Simon Christensen gav "The Looking Glass" fire stjerner, og skrev blandt andet følgende:

"Der er noget fængende og uprætentiøst over den måde, Lars And The Hands Of Light har skruet deres debutalbum The Looking Glass sammen på. Den tidligere Raunchy-, Dead Man Bones-, Money Your Love-, Wolfkin-, Junior Senior-guitarist eller -sanger, Lars I Lommen, alias Lars Vognstrup, har begået en spraglet, frisk plade, som har inspirationer gennem de seneste 40 års sangskrivning".

"The Looking Glass" står til at blive udgivet i Benelux og GAS-landene i begyndelsen af marts måned, og Lars And The Hands Of Light vil i maj måned tournere i selvsamme lande, mens de allerede påbegynder deres Danmarksturné den 5. februar. Man kan opleve dem følgende steder:

(Kim LAS (Money Your Love) vil spille en kort solo opvarmningskoncert før og igen som DJ efter LATHOL på spillestederne markeret med "*")
 
5/2 Forbrændingen/Albertslund
6/2  URT Huset/Thisted*
18/2 Studenterhuset/Aalborg*
20/2 Kansas City/Odense*
25/2 Studenterhuset/Århus*
26/2 Fermaten/Herning*
27/2 Kulisselageret/Horsens
5/3 Loppen, København*

Billetter til koncerterne kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA