x

Steppeulven uddeles ikke i år

Steppeulven uddeles ikke i år

En række af dagbladenes musikkritikere har hvert år siden 2003 uddelt en række priser under fællesbetegnelsen Steppeulven. Men statuetterne vil ikke blive uddelt i år.

Foreningen af Danske Musikkritikere (FDM), som står bag Steppeulven, skriver i en pressemeddelelse, at de har måttet indse, at de økonomiske ressourcer i år ikke rækker til en prisfest og -uddeling på det niveau, som foreningen ønsker:

"Den afgørende årsag hertil er, at de sponsormidler, som gennem årene har finansieret prisuddelingen, ikke stilles til rådighed i år. Således har flere af musikbranchens faglige organisationer meddelt FDM, at de ikke ønsker at støtte foreningen i år – og det medfører beklageligvis, at prisfesten ikke kan gennemføres".

Foreningen skriver, at de håber og tror på, at Steppeulven kan vende tilbage til den danske musikscene næste år. Samtidig vil de gerne benytte lejligheden til at beklage dybt over for de musikere, der har "markeret sig stærkt og fornyende i 2009, men som nu desværre ikke får mulighed for at blive hyldet med en fest og en statuette".

Foreningen af Danske Musikkritikere består af musikanmeldere fra aviserne Berlingske Tidende, BT, Dagbladet Information, Ekstra Bladet, Fyens Stiftstidende, Jyllands-Posten, Politiken, Urban, 24 Timer, Weekendavisen og Århus Stiftstidende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA