x

Muse varsler ny dokumentarfilm

Muse varsler ny dokumentarfilm

Den britiske rockgruppe Muse leger for tiden med tanken om at lave en dvd a la Nirvanas "Live! Tonight! Sold Out!" fra 1994, som ikke kun leverer en masse musik, men også gav seerne et indblik i Nirvanas offstage-sfære. Nu ønsker Muse også at give deres fans et indblik i livet som rockstjerner "on the road".

Muse har allerede udgivet en stribe koncertdvd'er, men nu fortæller bandets bassist Chris Wolstenholme til den australske radiostation Triple J:

"Denne gang vi vi gerne lave noget, der læner sig mere op ad en turnédokumentar i modsætning til en koncertdvd. Noget, der er lidt som Nirvanas "Live! Tonight! Sold Out". Jeg tror, det er en af de bedste dokumentarer, jeg har nogensinde har set - bare at observere, hvordan et liv på landevejen er skruet sammen. Og så skal der selvfølgelig være lidt musik her og der, og en masse andre ting".

Om idéen bliver ført ud i livet vides endnu ikke, for den befinder sig vist stadig på sit allerførste stadium. Men man kunne forestille sig, at en dokumentar, som giver et vue bag Muses røde tæppe, ville være noget, bandets mange fans ville sætte stor pris på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA