x

Se Tool-frontmand som vinbonde

Se Tool-frontmand som vinbonde

"Blood Into Wine" er titlen på en ny dokumentarfilm om metalbandet Tools frontmand Maynard James Keenan, der for små ti år siden købte en vingård i Arizona, og nu giver fans og andre nysgerrige mulighed for et kig på hans liv og levned der. Filmen bliver først vist i diverse biografer i USA, hvorefter den skulle udkomme på dvd.

Maynard har ellers altid været en meget privat person, der ikke gjorde det store i at stå frem i medierne, så "Blood Into Wine" kan give mange fans et bedre indblik i den personlighed, der har været en af de primære drivkræfter bag Tool i mere end ti år. Udover Keenan og hans forretningspartner Eric Glomski gæstes filmen af komikerne Bob Odenkirk, Patton Oswalt, Tim Heidecker og Eric Wareheim samt modellen/skuespillerinden Milla Jovovich. Som en lille bonus-info kan det i øvrigt nævnes, at en af de vine, der produceres på Keenans vingård, hedder Judith, der ligesom singlen af samme navn fra hans andet band A Perfect Circle, er opkaldt efter Keenans mor.

Der er lagt to meget forskellige trailere ud på YouTube, der viser lidt af, hvad man kan vente sig af dokumentaren, og de kan begge ses nedenfor. Der er biografpremiere på filmen den 19. februar, og den skulle udkomme på dvd i løbet af foråret.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA