x

Katie Melua kommer til Danmark

Katie Melua kommer til Danmark

Nu kan danske Katie Melua-fans godt begynde at glæde sig, for popprinsessen gæster friluftscenen i Den Fynske Landsby i Odense den 1. juli.

Den nu 26-årige sangerinde udgav sit første album "Call Off The Search" i 2003 i an alder af 19 år. Albummet solgte flere millioner kopier, og Meluas efterfølger til debuten "Piece By Piece", som så dagens lys i 2005, høstede lige så stor succes. Af samme grund blev hun af Sunday Times i 2008 udnævnt til den syvende rigeste britiske musiker.

Det er de færreste, der ikke har stiftet bekendtskab med store hits som "Nine Million Bicycles" eller "The Closest Thing To Crazy", og dem kan man formodentlig se frem til at synge med på i Den Fynske Landsby til sommer.

Sidste gang en af GAFFAs anmeldere, Ole Rosenstand Svidt, mødte op til en af Katie Meluas vellykkede liveoptrædener var i Scandinavian Congress Center i Århus i juli 2009, som han kvitterede med fire stjerner og ord som:

"Det var også en veloplagt Melua, der sammen med sit fire mand høje band indtog scenen og lagde ud med en swingende fortolkning af Harry Nilssons "Coconut". Stemningen steg yderligere, og tempoet faldt, da hun fortsatte med den velkendte ballade "Thankyou, Stars" fra det storhittende album "Piece By Piece", nu udstyret med sin akustiske guitar. Meluas unge, uskyldsrene og længselsfulde stemme stod klart i lydbilledet, og bag sig havde hun fire yderst kompetente musikere, hvis præstationer lydmæssigt blev gengivet på særdeles habil vis".

Har man lyst til at opleve Katie Melua i Den Fynske Landsbys intime rammer, kan billetter købes via Gaffa Live fra mandag den 1. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA