x

Nye navne til Nibe Festival

Nye navne til Nibe Festival

I sidste uge annoncerede "Danmarks Fede Festival" i Nibe navne som Anders Matthesen, Sandra Hakky og The Rumour Said Fire, og nu er festivalen klar med endnu en håndfuld bands.

Denne uges tilføjelser byder både på noget nyt, noget gammelt og noget lånt, men dog ikke noget blåt. På listen over tilføjede bands finder man pladeaktuelle Lars And The Hands Of Light (billedet), som netop har sendt deres debutalbum "The Looking Glass" på gaden. Bandet har blandt andet hittet på P3 med numrene "Hey My Love, Hey Love" og "Me Me Me". Derudover får man mulighed for at opleve det veletablerede navn, Poul Krebs, som går på scenen med sit backingband The Angelenos.

Som det lånte indspark har Nibe Festival booket to store kopibands, nemlig Led Zeppelin Jam, der - som navnet indikerer - vil spille en portion Led Zeppeli- hits. Bandet består blandt andre af Alex Nyborg Madsen, der er i front. Var man ikke en af de heldige, der nåede at rekvirere sig en billet til en af de to U2-koncerter i Horsens, bør man gæste scenen, hvor U2-jambandet Die Herren går på.

Derudover bliver mulighed for at kaste håndtegn, når Johnson indtager scenen, og lejligheden for at danse byder sig, når Hej Matematik fyrer op for party i provinsbyen Nibe.

Man kan læse mere om festivalen og se de øvrige bands på Nibe Festivals egen webside.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA