x

Little Brother forbereder det sidste album

Little Brother forbereder det sidste album

North Carolina-gruppen Little Brother imponerede tilbage 2003 med deres roste album "The Listening", hvor det var en af de første gange, man hørte til det tidligere gruppemedlem 9th Wonders ekstraordinære evner som producer. Siden gik den velkendte beatsmed ud af gruppen, mens de forsatte med albummet "Getback", der stadig understregede de to rapperes evner. Nu stopper Little Brother som gruppe efter den kommende udgivelse.

Det fjerde album fra de resterende to medlemmer af gruppen skulle egentlig have været en ep, men Phonte har udtalt til musiksiden Xxlmag.com om beslutningen med at lave en sidste langspiller:

"Jeg ville ikke have, at vores sidste album blev en bunke andenrangs materiale. Jeg vil gerne kunne slutte med Little Brother og vide, at jeg har givet vores fans alt, hvad jeg havde at give og havde sagt alt, hvad jeg ville sige. Det har jeg gjort med 'Leftback'."

Udgivelsen kommer til at bestå af selve albummet og bonus-dvd, hvilket der ikke tidligere har været meget af fra rap-duoen. Derudover har Little Brother også planer om at tage på en omfattende turné efter udgivelsen, der er sat til den 20. april. Derefter er der planer om den første soloplade fra rapperen Phonte, der også er nomineret til en Grammy med sin anden gruppe The Foreign Exchange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA