x

AC/DC-billetter revet væk

AC/DC-billetter revet væk

Vanen tro har køer af håbefulde fans vist sig foran landets Fona-butikker, mens trafikken på forskellige musik- og billetsider har været hektisk her til morgen, hvor det denne gang var de eftertragtede billetter til den kommende AC/DC-koncert, der var i spil. GAFFA fik en kommentar fra Billetlugen.dks direktør, Jeppe M. Jensen, der kan melde udsolgt:

- Jeg fik melding om, at der var udsolgt kl. 10:46, og jeg har hørt, at det er gået fint i Fona. Det er også gået fint for dem, som kom ind på sitet, men de, som ikke gjorde, fik ikke god nok besked. Nu prøver vi at finde ud af, hvordan vi får kommunikeret det bedre ud, når der ikke kan komme flere ind på hjemmesiden.

Generelt har der ifølge Billetlugens direktør været "virkelig meget trafik", men at de har haft en ny fremgangsmåde denne gang, der har gjort, at billetsalget ikke var overstået på få minutter.

- Vi har taget ved lære af U2-koncerten og har skruet mere ned for blusset. Vi har ikke lukket flere folk ind på sitet, end det kunne bære, for det er vigtigt, at det ikke går ned. Derfor er det også vigtigt at sige, at det er tilfældigt, hvem der kommer igennem, når der bliver åbnet for sluserne. Men vi har forsøgt at skabe en salgsfordeling, sådan at de folk, der har frosset foran landets Fona-butikker også har en chance for at få en billet.

Til spørgsmålet om der kommer en eventuel ekstrakoncert har Jeppe M. Jensen ingen kommentarer, og det var ikke muligt at få fat i arrangøren Live Nation på nuværende tidspunkt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA