x

Danske musikere giver en hånd til hjemløse

Danske musikere giver en hånd til hjemløse

I dag, mandag den 1. februar, distribueres bladet Hus Forbi ikke kun af de sædvanlige sælgere, hjemløse, men også af et udvalg af danske musikere for at rejse penge til og opmærksomhed omkring danske hjemløse. Senere på ugen spiller selvsamme bands, som vi tidligere har skrevet om, en støttekoncert i Pumpehuset, der allerede nu er fuldstændig udsolgt. Bandsene har derudover hver doneret en af deres sange til en plade, der kan downloades på Giv Din Hånds hjemmeside, og købes som cd i meget begrænset oplag.

Det er foreningen Giv En Hånd, der sammen med Hus Forbi står bag begge dele, og i øvrigt arrangerer flere forskellige events i København denne uge. Blandt disse er endnu en koncert, der gives af bandet Everybody's Talking i Hørsholm Kirke på onsdag den 3. februar. Everybody's Talking består af Billy Cross, Jimmy Kolding og Lars Maasbøl, og det er ikke første gang, de tre herrer giver en sådan koncert. I 2007 spillede de støttekoncert for de hjemløse i Blågårds Kirke, med stor succes. Der er endnu ikke udsolgt, og billetter kan købes her.

Vil man gerne støtte op om de hjemløse ved at købe Hus Forbi, og måske få sig en snak med en af musikerne, må man på jagt i Københavns gader i dag. The Rumour Said Fire, Cody, Munck//Johnson, Twins Twins, Highway Child, Homesick Hank, Volvoe og Mes Reves mødes klokken 13.00 på Kultorvet, så det er et godt sted at starte.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA