x

Kiss Kiss Kiss og Ginger Ninja til Wien

Kiss Kiss Kiss og Ginger Ninja til Wien

Kiss Kiss Kiss (billedet) og Ginger Ninja, der for tiden er ved at bryde igennem herhjemme, får nu massiv mediedækning i den østrigske hovedstad Wien.

Her skal de torsdag den 4. februar, i selskab med ligeledes danske When Saints Go Machine, spille til arrangementet Spot On Denmark.

Og det er ikke ukendte navne, de østrigske koncertgængere denne dag får fornøjelsen af. Østrigs musikkanal GOTV har de tre bands i rotation dag og nat, ligesom de også har reklamespots om den danske koncert torsdag. Yderligere bringer TBA, Østrigs svar på GAFFA, i denne måned hele fire sider om dansk musik og kultur.

De danske grupper er blevet vel modtaget i det sydlandske. Ginger Ninja og Kiss Kiss Kiss har således indtaget henholdsvis nummer 18 og 19 på den østrigske indiechart, der også sendes på GOTV.

Arrangementet i Wien danner ydermere rammen om et projekt kaldet speedeating, hvor branchefolk fra Danmark, Østrig, Ungarn og Slovakiet mødes om maden og netværker på tværs af grænser.

Bag den danske østrigseksponering står organisationen MXD, Music Export Denmark, der er et samarbejde mellem ROSA (Dansk Rock Samråd), DR og Venue Fonden/Roskilde Festival. MXD har til formål at fremme kendskabet til dansk musik i udlandet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA