x

Red Hot Chili Peppers testkører guitarist

Red Hot Chili Peppers testkører guitarist

Det er næppe undsluppet nogen, at guitaristen John Frusciante for anden gang har forladt Red Hot Chili Peppers, for at lave sin egen musik, og selvom de resterende bandmedlemmer har været demonstrativt tavse omkring skilsmissen, og hvem der i fremtiden skal tage hans plads, kunne det tyde på, at det bliver Josh Klinghoffer. I hvert fald var det ham, der stod for guitar-føringen, da de optrådte til MusicCares Person Of The Year, til Neil Youngs ære, hvor RHCP spillede Youngs klassisker "A Man Needs A Maid".

Eftersom det er Red Hot Chili Peppers første live-optræden, siden Frusciante offentligt bekræftede sin fratrædelse, kunne man godt have ventet, at der kom en udtalelse fra gruppen, men det blev det altså ikke til. Flere musiksider har tidligere bragt historien om, at Klinghoffer, overfor den tidligere ejer af hans hjemmeside, har bekræftet sin tiltræden som fast guitarist i bandet, men der er ikke kommet nogen mere officielle kommentarer til emnet nogen steder fra.

Gætværket må foresætte, for når Klinghoffer spiller med Red Hot Chili Peppers, og der stadig ikke er nogen, der har lyst til at sige hverken ja eller nej til de velbegrundede rygter, er der nok ikke noget, der er skrevet i sten endnu. Vi følger naturligvis op på historien, så snart og såfremt der kommer noget mere konkret information om situationen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA