x

Jenny Wilson til Koncerthuset

Jenny Wilson til Koncerthuset

Hvis man efter en hård dag i parken den 1. maj 2010 er blevet træt af at drikke varme håndøl og synge "Når Jeg Ser Et Rødt Flag Smælde", kan man med fordel nyde aftenen i selskab med den tidligere First Floor Power-sangerinde Jenny Wilson, når hun gæster DR's Koncerthus.

Sidste udspil fra Wilsons hånd var albummet "Hardships!", som udkom i februar 2009, hvor sangerinden inviterer ikke mindre end 14 gæster indenfor, blandt andre El Perro Del Mar og Simone Rubi. Albummet står som Wilsons andet fuldlængde-album som soloartist.

GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez mødte op til sidste års Roskilde Festival på scenen Odeon for at lægge øre til den svenske sangerinde. Koncerten høstede fem flotte stjerner, og blev fulgt af ord som:

"Wilson spiller rollen som legende diva perfekt. Hun leverer med sit vanvittigt velspillende orkester et overflødighedshorn af stærkt showmanship og overordentligt gode sange. Kontakten med publikum er rigtig god, og selvom de fleste tilstedeværende tydeligvis er dedikerede fans, skal der nok være et par stykker, der uden noget synderligt kendskab til kvinden i blåt har måttet overgive sig fuldstændigt under aftenens seance, hvor man virkelig kan tale om at stemme, musik, udtryk og lys går op i den så ofte efterspurgte højere enhed".

Der er altså lagt op til en god koncert i komfortable omgivelser, når DR Koncerthuset åbner dørene til den sofistikerede svenske poppiges optræden på arbejdernes internationale kampdag. 

[Opdateret] Billetsalget starter torsdag den 4. februar, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA