x

Sebastian Lind giver koncert

Sebastian Lind giver koncert

Han er en af de musikere, som både branchefolk og publikum er ved at få øjnene op for, og der går heller ikke så forfærdeligt længe, inden man kan finde hans debutplade på hylderne i de danske musikforretninger. Med sin specielle kombination af klassisk singer-songwriting og dominerende elektroniske elementer er det lykkedes ham at imponere, også her hos GAFFA, hvor han ligger på vores "De bliver store i 2010"-liste.

Den velfortjente opmærksomhed kom for alvor, da Sebastian Lind fik tjansen som opvarmer for kollegaen Mads Langer, på dennes efterårsturné sidste år, og på cirka samme tid sendte sin debutsingle "Stop These Feet" på gaden og fik en ganske pæn portion airplay på de danske radiostationer. Det har tilsammen sørget for, at den unge Lind nåede at skabe sig et navn, inden han overhovedet var klar med et studiealbum.

I denne uge giver Sebastian Lind så sin første solo-koncert i år, og også den sidste af slagsen i en del måneder, for han går nemlig i studiet umiddelbart efter. Her skal han indspille sin længe varslede debutplade, der udkommer senere på året.

Koncerten finder sted i Kulturstationen Vanløse, torsdag den 4. februar fra klokken 20.00. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA