x

Noel Gallagher annoncerer sine første solokoncerter

Noel Gallagher annoncerer sine første solokoncerter

I sommeren 2009 flød bægeret over for det 42-årige Oasis-medlem Noel Gallagher, som valgte at forlade bandet, fordi han ikke kunne enes med sin bror Liam. "Folk kan sige, hvad de vil, men jeg kan ikke arbejde med Liam en dag længere", skrev han på bandets hjemmeside. 

Det fik Noel til at sætte skub i den solokarriere, han længe havde haft i tankerne. I hvert fald udtalte han allerede tilbage i 2007 til musikmagasinet NME, at han overvejede at gå solo.

Gallaghers første solokoncerter efter bruddet med Oasis bliver for Teenage Kræftfonden (Teenage Cancer Trust), som han i lang tid har støttet. Koncerterne vil foregå på Royal Albert Hall den 25. og 26. marts. Det er endnu ikke afsløret, hvilket materiale Noel vil optræde med, om det er gammelt Oasis-materiale eller noget helt nyt. Noel Gallagher har skrevet de fleste af Oasis' sangtekster, så det kan tænkes, at han vil bruge noget herfra.

Koncerterne i Albert Hall er de eneste koncerter, der indtil videre er bekendtgjort fra det tidligere Oasis-medlems side.

Teenage Kræftfonden, som har Roger Daltrey (The Who) som kurator, kan i år holde 10 års jubilæum, og det fejrer de med en masse støttekoncerter. Udover Gallagher får man blandt andre mulighed for at opleve Them Crooked Vultures, Arctic Monkeys, The Who og Suede.

Man kan læse mere om arrangementet samt se det fulde program på Teenage Kræftfondets hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA