x

Avett Brothers udgives i Danmark

Avett Brothers udgives i Danmark

Den amerikanske gruppe Avett Brothers, der består af brødrene Scott og Seth Avett og kontrabassist Bob Crawford, har spillet sig ind i mange hjerter på deres hjemmebane, og de er lige så stille ved at udvide fanbasen på den anden side af dammen, med udgivelsen af deres seneste udspil, "I And Love And You" herhjemme. Drengene spiller en blanding af collegerock og country med inspiration hentet fra bluegrass, og det var et mix, der faldt i über-produceren Rick Rubins (Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine og mange, mange flere) smag. Han tog pladsen bag knapperne på denne plade og er tydeligt imponeret over Avett Brothers' talent. I en pressemeddelelse har han givet følgende kommentar om samarbejdet:

"Så snart jeg hørte dybden i deres sang og sangskrivning, var jeg klar. Deres sange klinger af ægte følsomhed, og renheden i deres budskaber får dig til at stoppe op. Det er sjældent at høre så åbenhjertige, personlige tilkendegivelser fra unge kunstnere i dag."

Albummet "I And Love And You" udkommer i Danmark mandag den 22. marts. På nuværende tidspunkt er der ikke lagt planer for en dansk koncert, så eksisterende og kommende danske fans må enten til Sverige, Norge eller Tyskland for at høre dem live. Avett Brothers gæster Berlin den 25. marts, Oslo den 27. marts og Stockholm den 28. marts.

Avett Brothers har tidligere udgivet ni studiealbum og to liveplader på mindre pladeselskaber fra og med debuten i 2000, men deres nye album er det første, der udkommer via det multinationale Sony Music.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA