x

Massive Attack udgiver rester på ep

Massive Attack udgiver rester på ep

Britiske Massive Attack er særdeles produktive for tiden. I oktober udgav bandet ep'en "Splitting The Atom", der indeholder fire sange fra albummet "Heligoland". Pladen udkommer på mandag den 8. februar og det bliver opfølgeren til "100th Window" fra 2003.

To af numrene på "Splitting The Atom" optrådte i remixet form. Derudover blev nummeret "Bulletproof Love" blandt andre præsenteret, hvilket var lavet i samarbejde med sangeren Guy Garvey fra Elbow. Faktisk har duoen skrevet endnu et nummer med Garvey, nemlig nummeret "Red Light". Det var oprindeligt meningen, at nummeret skulle have indfundet sig på "Heligoland", men den viste sig at være for svær at færdiggøre, og bandet udtaler til 6 Music, at de er begyndt at betvivle, at den nogensinde bliver færdig.

Men de to udgivelser inden for godt fire måneder er tilsyneladende ikke nok for duoen. De ligger simpelthen inde med for meget materiale, og derfor håber de nu på at udgive endnu en ep til maj. Ep'en skal indeholde noget af det materiale, der ikke var plads til på "Heligoland" og måske noget nyt, fortæller den ene halvdel af duoen, 3D til 6 Music. Derudover vil de bestræbe sig på at færdiggøre "Red Light".

I første omgang kan man altså glæde sig til at "Heligoland" rammer butikkerne. Herpå får man mulighed for at lægge øre til gæstevokaler tilhørende navne som Damon Albarn, Hope Sandoval (Mazzy Star) og Tunde Adebimpe (TV On The Radio). Albummet er på gaden på mandag den 8. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA