x

Pete Doherty bombarderet med bagels

Pete Doherty bombarderet med bagels

Babyshambles' notoriske problembarn Pete Doherty står ikke tilbage for at skabe kontroverser, både på scenen og privat, og hans seneste koncert med Babyshambles på en eksklusiv natklub i Ruslands hovedstad Moskva, var bestemt ingen undtagelse. Flere blandt publikum, heriblandt den russiske forretningsmand, der ejer fodboldholdet Chelsea, Roman Abramovich, havde betalt op mod 9.000 kroner for at komme ind. Men den slags pettitesser kommer åbenbart ikke imellem Doherty og hans skønhedssøvn, for han mødte op halvanden time for sent, fordi han, ifølge sig selv, sov over sig. Det skriver Metro UK.

Det fremmødte publikum var bestemt ikke glade for forsinkelsen, og der blev buhet lystigt i salen, mens flere syntes at finde god brug af deres snacks, ved at kaste bagels op på sangeren, mens han optrådte. Ikke fordi det generede Doherty synligt; han samlede en af dem op fra gulvet og spiste den. Resten af koncerten udførte han siddende på et af trinnene op til scenen, med lukkede øjne og en dåse Guinness ved sin side. Det lyder måske ikke så underholdende, og det var der en del af det vrede publikum, der var enige i, for flere forlod salen, før Babyshambles var færdige.

Vi skal ikke særlig langt tilbage i tiden for at finde en anden Doherty-optræden, der gik grusomt galt. Doherty gik i Morten Messerschmidts fodspor, da han optrådte på On3 Festival i München i november sidste år, og hilste sit tyske publikum med det første vers af "Lied der Deutschen", den tyske nationalsang. Det er kun det tredje vers i sangen, der bruges som officiel tysk nationalsang, da de to første vers i høj grad forbindes med nazisme. Publikum begyndte at buhe og råbe, og Doherty blev prompte fjernet fra scenen. Arrangørerne af festivalen udtalte efter hændelsen: "Vi bestemte os for at stoppe Pete Dohertys optræden på scenen så hurtigt som muligt. Den live radio-transmission blev afbrudt øjeblikkeligt."

Det kan så tjene som skræk og advarsel for Babyshambles-fans, der gerne vil se dem live. Bare fordi man har fået billet, er der ingen garanti for, at tidsplanen overholdes, eller at koncerten gennemføres.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA