x

Michael Jacksons læge melder sig selv

Michael Jacksons læge melder sig selv

Conrad Murray var Jacksons livlæge, som gav ham de medicinprodukter, der førte til hans død den 25. juni 2009. Jackson led blandt andet af søvnproblemer, og havde derfor behov for beroligende medicin, bl.a. propofol, hvilket Murray gav ham om morgenen på hans dødsdag. 

De amerikanske myndigheder mener, at Jacksons død skal betegnes som drab, og vil derfor dømme Murray. Murrays advokat udtaler til CNN, at han ikke ønsker at skjule Murray, og at de gerne overgiver ham frivilligt, hvis de bliver bedt om det, således at han kan forholde sig til anklagerne.

Murray og hans advokat ankom forleden til Los Angeles fra Houston, hvilket fik rygtet om anholdelse til at florere, men Murrays advokat Ed Chernoff fortæller, at Murrays søn bor i Santa Monica, og at de befandt sig i området af personlige anliggender. Dog fortæller han, at de i forbindelse med besøget også skal mødes med Murrays forsvarer.

Sandi Gibbons, der er talsmand for advokatkontoret i Los Angeles, forsikrer den britiske avis The Times om, at intet er skubbet ind under gulvtæppet.

Conrad Murray blev hyret af kongen af pop op til "This Is It"-touren, som skulle have løbet af stabelen hen over sommeren i 2009.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA