x

Kill Hannah gæster København

Kill Hannah gæster København

De er et af de større navne på emo-scenen, i hvert fald i USA, og har da også eksisteret siden 1993, Chicago-baserede Kill Hannah. Nu kommer gruppen til Danmark, nærmere betegnet Lille Vega, og datoen er 29. april.

Det er ægte emorock, der denne aften kan opleves i hovedstaden. Bandet opstod nemlig, da forsanger og guitarist Mat Devine, med en tilsyneladende dræberlyst over for sin teenage-ekskæreste, indspillede de fire første sange på sit kollegieværelse, og samlede indholdet af disse i bandnavnet: Kill Hannah. Siden er det blevet til seks albums, syv ep'er, to opsamlinger og tre dvd'er. Seneste udgivelse er "Wake Up the Sleepers" fra september sidste år, og dette studiealbum gav gode anmeldelser.

Strangeglue.com giver syv ud af ti stjerner, og melder blandt andet om et band, der nu er på toppen af deres karriere. 411mania.com forhøjer med en halv stjerne til det noget genreblendende album, og mener "Kill Hannah har potentialet til at blive rigtig store med denne plade, idet den helt sikkert vil vække de sovende, hvis ikke mere."

Billetsalget er i gang på GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA