x

GAFFA februar er på gaden

GAFFA februar er på gaden

Så er årets andet GAFFA på gaden. 64 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender - og en forside malet af Kashmirs forsanger Kasper Eistrup eksklusivt for GAFFA. Du kan se ham tale om forsiden på GAFFA TV.

Du kan blandt andet møde selvsamme Kashmir, som taler om deres nye album "Trespassers", og om hvorfor humor stadig er vigtigt for dem - selvom deres musik er blevet mere alvorlig med årene.

Annika Aakjær og Thomas Buttenschøn er begge pladeaktuelle. Vi har sat de to dansksyngende sangskrivere sammen til en snak om sangskrivningsprocessen - og om, hvorvidt man selv skal have oplevet det, man skriver om.

Massive Attack er tilbage med deres første album i syv år. Vi har mødt gruppen, for hvem det personlige og det politiske er viklet tæt ind i hinanden.

Hej Matematik hylder provinsen på deres nye album. Vi har talt med Søren og Nicolaj Rasted.

Under Byen er tilbage med et nyt album, hvor samtlige medlemmer - som noget nyt - bidrager til sangskrivningsprocessen. Mød 4/7 af det kreative og eksperimenterende orkester.

White Pony vil mest af alt bare holde en god fest, og det gør de på deres debutalbum. Pato Siebenhaar og Lasse Lyngbo tegner og fortæller.

Derudover kan du også møde Ginger Ninja, Fallulah, Nabiha, Lars And The Hands Of Light og mange andre.

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et stort tillæg om Depeche Mode i forbindelse med deres kommende koncerter i Horsens. Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med februar-udgaven af GAFFA!

Du kan også klikke her og læse GAFFA februar direkte på din skærm.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA