x

Alphabeat er klar til at erobre England

Alphabeat er klar til at erobre England

Nogle danske bands formår bare at nå ud over scenekanten i udlandet og fremme den danske musikeksport, og et af disse bands er det farverige popband Alphabeat, der i dén grad har skabt sig et navn i Storbrittanien. Nu drager de glade eks-silkeborggensere på endnu en turné i britiske omgivelser. 

Allerede tilbage i 2007 skrev Alphabeat under på en international pladekontrakt, og siden da er karrieren strøget afsted med fuld fart, både herhjemme og i udlandet. Bandet blev tilbage i 2007 tilbudt at varme op for Spice Girls til 17 koncerter på O2 Arena i London. Et tilbud, Alphabeat takkede nej til.

Det feststemte band har yderligere haft æren af at spille på den legendariske Glastonbury Festival, at sælge guld i England, de har været med på den britiske Wonky Pop Tour, indtaget førstepladsen i den mest sete YouTube-video med musikvideoen til hittet "Fascination", og derudover optræder gruppen på soundtracket til det nye spil Band Hero, hvor de mænger sig med navne son No Doubt, Janet Jackson og David Bowie.

Sekstetten har valgt at udgive deres andet album "The Spell" under et nyt navn i forbindelse med den internationale udgivelse, nemlig "The Beat Is", som er på gaden den 1. marts, og bandet drager som sagt på turné i det britiske medio april for at præsentere albummet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA