x

Slash afslører albumdetaljer

Slash afslører albumdetaljer

Guitaristen fra eks-Guns N' Roses/Velvet Revolver har snart sit stjernespækkede soloalbum på gaden, hvilket vi har skrevet om et par gange, men nu har Slash indviet musikmagasinet NME i endnu flere detaljer, eksempelvis albummets trackliste.  

Af prominente gæstenavne på pladen kan i en lind strøm næves Black Eyed Peas-sangerinden Fergie, Ozzy Osbourne, Chris Cornell fra bl.a. Soundgarden/Audioslave, Andrew Stockdale fra Wolfmother, Lemmy fra Motörhead, Iggy Pop, Lykke Mays eks-kæreste Kid Rock, Dave Grohl fra Foo Fighters, den tidligere Guns N' Roses-bassist Duff McKagan, Meat Loaf og Adam Levine fra Maroon 5. Desuden bliver en del af instrumenterne spillet af blandt andre Teddy Andreadis og Chris Chaney fra Jane's Addiction.

Derudover har Slash indspillet numre med Flea fra Red Hot Chili Peppers, Alice Cooper, Nick Oliceri fra Queens Of The Stone Age, Beth Hart og Cypress Hill, men disse sange vil ikke optræde på det kommende album. I stedet vil de blive udgivet i forskellige formater omkring albummets udgivelse.

Slash udtaler sig til NME om pladen og samarbejdet med den store mængde af prominente kunstnere:

"I begyndelsen var idéen meget simpel. Det er alle kunstnere, jeg har ønsket at arbejde sammen med - og som jeg tænkte ville være fantastiske at lave et kreativt samarbejde med. Jeg var meget imponeret over det arbejde, alle lagde i projektet. De var alle dedikerede og udførte et godt stykke arbejde. Og vi havde en del sjov med indspilningen af sangene".

Det bliver spændende at høre, hvad man får ud af at sætte Slash sammen med så mange og så forskellige kunstnere. Sløret bliver løftet, når albummet udkommer den 5. april her i Danmark, og tracklisten til albummet følger nedenfor.

'Ghost' (featuring Ian Astbury)
'Beautiful Dangerous' (featuring Fergie)
'Nothing To Say' (featuring M Shadows)
'Crucify The Dead' (featuring Ozzy Osbourne)
'Promise' (featuring Chris Cornell)
'By The Sword' (featuring Andrew Stockdale)
'Doctor Alibi' (featuring Lemmy)
'Saint Is A Sinner Too' (featuring Rocco De Luca)
'Watch This' (featuring Dave Grohl and Duff McKagan)
'I Hold On' (featuring Kid Rock)
'Gotten' (featuring Adam Levine)
'We're All Gonna Die' (featuring Iggy Pop)
'Starlight' (featuring Myles Kennedy)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA